Inici Destacats Xavier Grasset presenta a Igualada ‘La pausa dels dies’ dins del cicle...

Xavier Grasset presenta a Igualada ‘La pausa dels dies’ dins del cicle En[raona]

COMPARTIR
Foto: Albert Salamé / VWFoto

El cicle de diàlegs En[raona], organitzat per la Demarcació a la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, convida el dissabte 17 de juny a una conversa-vermut el periodista Xavier Graset que parlarà del seu últim llibre ‘La pausa dels dies’ amb la periodista Marina Llansana. La xerrada tindrà lloc al Pati de l’Ateneu Igualadí (12h).

‘La pausa dels dies’ (La Campana) és un dietari particular de vivències que recull el pas dels dies i que entra en les petites històries del dia a dia: des de la cuina, passant per les Festes com el Carnaval o la Mare de Déu d’Agost fins a teatre i lectures. “Hi trobareu allò que ens ha fet créixer, i com ha anat canviant tot plegat, i compto que, en certa mesura, també us hi trobareu vosaltres”, explica el mateix autor.

Xavier Graset (Vila-seca, 1963) és periodista. Premi Nacional de Comunicació 2015. Dirigeix i presenta, des del 2015, el programa Més 324 (Canal 324 i TV3), amb tertúlia diària d’actualitat política, social i cultural i entrevistes (Premi Difusió de la Setmana del Llibre 2021).

La conversa amb el periodista Xavier Graset té la col·laboració de l’Ateneu Igualadí i la Llibreria Aqualata d’Igualada, que portarà a la presentació exemplars del llibre per qui en vulgui comprar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*