Inici Destacats Xavier Badia Texidor renova com a president de la Cambra de Barcelona...

Xavier Badia Texidor renova com a president de la Cambra de Barcelona a l’Anoia

COMPARTIR

El Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona ha aprovat el nomenament de l’empresari Xavier Badia com a president de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Anoia, càrrec que ja ocupava en l’anterior mandat i que repetirà. La corporació presidida per Josep Santacreu ha fet efectiva la seva reelecció en un ple ordinari celebrat a La Llotja de Mar.

La trajectòria professional i empresarial de Xavier Badia està lligada al sector de la pell i el teixit associatiu i industrial que agrupa les seves empreses i, entre altres, ha contribuït a consolidar el Cluster Leather Barcelona. Des del 2012 presideix el Gremi de Curtidors d’Igualada i des del 2015 és president també d’Acexpiel, l’associació espanyola de curtidors. En l’actualitat, també ocupa la vicepresidència de la Unió Empresarial de l’Anoia i presideix Igualadina Depuració i Recuperació.

Xavier Badia ha liderat la delegació a l’Anoia des del 2014. En les properes setmanes, el president designat nomenarà els empresaris i empresàries que integraran el nou consell territorial els quatre anys vinents.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*