Inici Destacats Xarxa Vilanova del Camí inicia temporada d’espectacles a Can Papasseit

Xarxa Vilanova del Camí inicia temporada d’espectacles a Can Papasseit

COMPARTIR

Aquest diumenge dia 29 Can Papasseit dona la benvinguda a la nova temporada d’espectacles familiars.

L’esperat tret de sortida serà amb l’obra «Una dent sota el coixí,» portada a l’escenari per PocaCosa Teatre. Aquest espectacle familiar, que fusiona teatre i música, promet 53 minuts d’emoció i es durà a terme a Vilanova del Camí a les 12 del migdia.

La Lluïsa, responsable del màgic magatzem de personatges com Ratolí Martí, Ratoncito Pérez, Fada de les Dents i els Angelets, tria regals per a nens i nenes quan aquests personatges recullen dents dels coixins. No obstant això, a mesura que ella envelleix, es cansa i comença a equivocar-se. Per tant, busca una substituta. Després d’explorar diversos candidats, troba Violeta. La seva relació no serà fàcil fins que una dent molt especial arriba al magatzem, i Lluïsa i Violeta hauran d’unir esforços per descobrir quin regal necessita aquesta dent tan única.

Les entrades es poden adquirir en línia a través del portal Entràpolis, o bé a la taquilla del Teatre Can Papasseit el mateix diumenge de l’espectacle a partir de les 11:30 del matí. El preu de les entrades, per a nens i nenes a partir de 2 anys, és de 6 € a taquilla i 5 € a Entràpolis. A més, el primer dia, tots els nens i nenes rebran una targeta de fidelitat, amb la qual, si assisteixen als tres primers espectacles, el quart els sortirà gratis. Com és tradició a Xarxa Vilanova, en finalitzar l’esdeveniment, es realitzaran diversos sorteigs, gentilesa dels patrocinadors Artístic i Gonzalo.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*