Inici Destacats La vilanovina Maria López del Rio es proclama Campiona d’Espanya de Trial...

La vilanovina Maria López del Rio es proclama Campiona d’Espanya de Trial de la seva categoria

COMPARTIR

Camprodon es va convertir aquest cap de setmana en l’escenari d’una emocionant competició de trial en la qual es van decidir els títols nacionals de les diverses categories del Campionat d’Espanya. L’esdeveniment va estar carregat d’emoció i adrenalina, i el nom de la pilot vilanovina, Maria López del Rio, va brillar amb força.

Maria López, representant del MC DSB Trial La Pobla de Claramunt, va deixar la seva empremta en aquesta competició dissabte passat, en proclamar-se Campiona d’Espanya en categoria Femení TR2. La jornada va estar marcada per la tensió i la rivalitat, ja que les millors pilots del país es jugaven els títols nacionals.

La cursa es va desenvolupar en un ambient carregat d’expectació, i va ser una lluita renyida fins a l’última zona. Finalment, Maria López va aconseguir la primera posició per tan sols 1 peu, demostrant habilitat i determinació en cada obstacle.

La victòria de Maria López del Rio en aquest Campionat és un testimoni del talent i la dedicació d’aquesta jove pilot. La seva determinació i habilitat han estat recompensades amb el títol de Campiona d’Espanya en la categoria TR2, i tenint en compte la seva trajectòria i progressió, estem segurs que continuarà sumant nous èxits en el món del trial.

L’èxit de Maria López no hauria estat possible sense el rigorós treball de tot l’equip del MC DSB Trial La Pobla de Claramunt, que ha sigut fonamental en la preparació i l’acompanyament de la pilot vilanovina. La pilot també ha agraït el suport de Félez CS Suministros S.L.; Supermercats Supermas; Marctrans, SAS-TEC; Marcel·lí Vendrell Subministraments i de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*