Inici Societat Vilanova reformarà coberta i façana del Casal de la Gent Gran

Vilanova reformarà coberta i façana del Casal de la Gent Gran

COMPARTIR

[Img #2781]L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha adjudicat el contracte de les obres de remodelació i millora de la façana i la coberta del Casal de la Gent Gran a Obras Algar SL. L’empresa vilanovina ha guanyat el concurs, que es va fer per procediment ordinari i negociat.

Les obres afecten la façana de l’edifici que es proposa de tipus ventilat amb peces ceràmiques que es sustentaran sobre perfils d’acer galvanitzat collats als forjats. També s’hi col•locarà un aïllament tèrmic de [Img #2782]poliuretà i es pintarà amb una pintura resistent als raigs ultraviolats.

El projecte de remodelació del Casal de la Gent Gran també preveu recuperar la coberta per al seu ús, de manera que s’hi puguin desenvolupar diferents activitats, com horticultura, floristeria o tai-txi, entre altres. A la coberta s’hi col•locarà un entarimat de fusta i diferents elements de paravent que a banda d’assegurar un espai confortable, ofereixi certa privacitat amb les edificacions veïnes.

Les obres, que tenen un pressupost de 222.640 euros, podrien començar en breu i tenen un termini d’execució de tres mesos.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*