Inici Destacats Vilanova del Camí inicia una campanya per lluitar contra la solitud i...

Vilanova del Camí inicia una campanya per lluitar contra la solitud i l’aïllament social de la gent gran

COMPARTIR

La regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha engegat una campanya per acompanyar la gent gran durant la vellesa i per evitar la solitud no desitjada i l’aïllament social. El projecte es portarà a terme en col·laboració de l’Associació de Pensionistes i Jubilats Vilanova del Camí i es farà en dues fases: una de cerca d’informació a través de la realització d’enquestes i una altra, de disseny i implementació d’actuacions concretes per acompanyar les persones grans i evitar que se sentin soles.

Durant la primera fase del projecte, les tècniques municipals realitzaran un seguit d’enquestes amb la voluntat de conèixer l’estat actual i les sensacions de solitud que experimenta la gent gran de Vilanova del Camí. Aquesta fase de recollida d’informació i detecció de necessitats es pot allargar fins a la primavera.

A partir d’aquesta diagnosi, explica la regidora de l’àrea Laura Pavón, es dissenyaran un seguit d’actuacions i programes d’activitats i lleure per combatre aquesta solitud i especialment l’aïllament social de les persones grans.

Aquesta campanya és un projecte que la regidoria de la gent gran ha impulsat gràcies a la recaptació obtinguda durant la Festa de la Solidaritat 2022, que portava per lema “Vilanova Somriu a la vellesa” i que va comptar amb activitats tan variades com un Holi Colors, teatre o una caminada pel parc fluvial.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*