Inici Destacats Vilanova del Camí estrena la nova pista coberta de Can Titó

Vilanova del Camí estrena la nova pista coberta de Can Titó

COMPARTIR

Després d’un any i mig, i un cop finalitzades les obres de la coberta, la setmana passada es van recuperar els entrenaments a la pista poliesportiva Can Titó. És un retorn molt esperat pels clubs esportius després d’una remodelació que ha viscut entrebancs pel camí, sobretot relacionats amb el transport i el cost dels materials.

Les obres s’han desenvolupat en dues fases i es van allargar en el temps, primer per les dificultats d’arribada del ferro i més endavant pels detalls en els acabats i la pintura del terra.

El regidor d’Esports, Rafa Gabarri, destaca que serà una pista molt útil per a descongestionar espais i donar cabuda a molts equips que fa mesos que entrenen en pistes escolars. “És cert que aquest espai no ofereix les prestacions d’un poliesportiu totalment cobert i amb un terra esportiu; n’hem de ser conscients”, diu Gabarri. Tot i això, assegura que “és molt gran i polivalent i ens farà molt bon servei”.

Aquesta mateixa setmana un total de 9 equips de 4 modalitats esportives diferents han començat a fer-ne ús (futbol sala, handbol, bàsquet i voleibol). Properament també té previst de donar cabuda al campionat de futbol sala de lleure i als partits dels Jocs Escolars de l’Anoia.

I un cop passat el període d’arrancada, també està previst que hi hagi franges de lloguer per a partits i aniversaris i franges de joc lliure per a la ciutadania com ja passava amb la pista exterior.

En total gairebé 1600 m² construïts repartits en 2 pistes transversals de 800 m2:

Una pista transversal 1 senyalitzada pel bàsquet i el vòlei i una pista 2 senyalitzada per l’handbol/futbol sala i pel tenis.

En partits oficials es farà servir la pista central. Un 40×20 amb línies i porteries de futbol sala/handbol.

Sens dubte una bona polivalència multiesportiva que permetrà multiplicar els dies de pràctica i guanyar un espai cobert i d’ombra també per a quan arribi l’Esportiguay i les activitats d’estiu.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*