Inici Cultura Vilanova del Camí fa una crida per aconseguir fotografies antigues del municipi

Vilanova del Camí fa una crida per aconseguir fotografies antigues del municipi

COMPARTIR

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, amb el suport de Comunicació i de l’Arxiu municipal, enceta una campanya per promoure la donació de fotografies antigues del municipi que siguin d’interès col·lectiu i tinguin valor informatiu i cultural.

L’objectiu, explica Carlota Silva, regidora de Cultura és enriquir el fons documental de l’arxiu municipal, preservar aquestes imatges i fer-ne la divulgació pertinent.

El fons documental de l’arxiu municipal no disposa de massa fotografies antigues i per això, des de Cultura, es demana a la ciutadania que, en cas de tenir fotografies, negatius o altres suports com diapositives o vídeos, que donin testimoni de la història de Vilanova del Camí, en facin una donació a l’Ajuntament.

Poden ser imatges d’espais, elements arquitectònics, personatges o activitats realitzades al municipi que es considerin que poden ser d’interès per a la població i que ajudin a reconstruir la memòria històrica de Vilanova del Camí.

Des de Cultura, d’acord amb la normativa vigent, han preparat un document per a registrar les donacions. Tot el material serà custodiat per l’Ajuntament amb la voluntat d’obrir-lo també a la difusió pública. Sempre que s’utilitzin aquestes imatges es citarà el seu autor/a.

La recollida del material es farà fins el 31 de maig. Els originals seran escanejats i retornats als seus propietaris en el termini de 15 dies.

Cada fotografia haurà d’anar acompanyada d’una breu descripció sobre el lloc, l’esdeveniment, o el personatge i la data aproximada de la imatge.

Si esteu interessats en participar en aquesta campanya, podeu portar el material a Cultura, al carrer President Companys, 1, 2n pis, de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00 h.

També ho podeu portar a l’OAC del Casal de la Gent Gran, els dilluns i dimecres a la tarda, de 17 a 19:30 h.

Per a més informació, podeu trucar al 93 805 44 11 – Ext.4

També trobareu més informació i el document per a complimentar al web municipal.

FER UN COMENTARI

*