Inici Destacats Vilanova del Camí atorga subvencions a 11 establiments del municipi

Vilanova del Camí atorga subvencions a 11 establiments del municipi

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha atorgat subvencions a un total d’onze establiments del municipi que van concórrer a la convocatòria per al foment de l’ocupació i l’activitat econòmica al municipi. Es va obrir el passat mes de juliol amb diferents línies d’ajudes per a fomentar la creació de llocs de treball per part d’empreses, la creació de noves activitats econòmiques i també per impulsar la reforma i l’ampliació d’establiments comercials i de serveis.

El termini per presentar sol·licituds es va allargar fins a mitjan desembre. Durant aquest període s’han presentat 12 sol·licituds: 5 sol·licituds per creació d’empreses, 6 per reforma de local i una per contractació. D’aquestes 12, només una ha estat denegada per no complir amb les bases de la convocatòria.

Les subvencions atorgades pugen a un import de gairebé 28 mil euros (27.979,62€), dels quals 5.000 € han anat destinats a noves obertures de negoci, 1.200 € a la creació de llocs de treball i un total de 21.779,62€ han anat destinats a reforma i modernització de negocis locals.

Les subvencions que atorga l’Ajuntament de Vilanova del Camí tenen l’objectiu de donar suport a les noves empreses creades al municipi, així com a la contractació de persones aturades i, també facilitar la modernització de comerços i serveis de la població.

FER UN COMENTARI

*