Inici Destacats Vilanova 365 aplega un centenar de persones en la seva assemblea oberta

Vilanova 365 aplega un centenar de persones en la seva assemblea oberta

COMPARTIR

L’Assemblea Oberta convocada per Vilanova 365 va aplegar un centenar de persones a Can Papasseit el passat divendres 25 de maig, en un acte marcat per la interacció entre els membres del partit i el públic assistent. Vanesa González va valorar molt positivament la resposta de la gent de Vilanova a falta d’un any per celebrar les eleccions municipals.

Durant l’acte, que va comptar amb les intervencions de diferents representants del partit, – com Josep Minguet, Toni Maturana, a més de Vanesa González -, es va obrir un extens torn de paraula en el qual es van tractar temes molt diversos relacionats amb la gestió municipal.

González va aclarir que “encara no és moment de presentar un programa electoral, sinó d’elaborar-lo comptant amb el màxim nombre d’aportacions possibles per part de la gent”. Qui va ser alcaldessa de Vilanova entre el 2014 i el 2017 també va obrir la porta a incorporar al seu grup “a aquelles persones que tinguin ganes de millorar el dia a dia de Vilanova del Camí”.

D’altra banda, i en sintonia amb la voluntat de rebre i incorporar al programa electoral les aportacions dels veïns i veïnes del municipi, Vilanova 365 posarà a disposició de la ciutadania un mail per poder-les enviar: info.vilanova365@gmail.com

FER UN COMENTARI

*