Inici Cartes dels lectors Vigileu els ulls per Festa Major

Vigileu els ulls per Festa Major

COMPARTIR

Bon dia, Sóc Jordi Sanahuja. Artista i Llucifer del Ball de St. Miquel i els Diables. Fa 2 anys vaig patir un accident durant el transcurs de la cercavila del dissabte després del «Fes-ta el dinar». Fent de públic junt amb els meus fills una «carretilla» (en mal estat o mal tirada) pels Petits diables va impactar contra el meu ull i em va deixar cec!!!!! Vaig marxar pensant que es curaria però l’endemà, sense cap visió vaig anar a Urgències on em van enviar immediatament a Bellvitge a operar-me d’un despreniment de retina. Per sort, l’operació va sortir bé i només he perdut un 10% de visió.

Sé de primera mà que tots els grups de foc i l’Ajuntament tenen unes assegurances «obligatòries» per cobrir aquests accidents.

Vaig estar uns 3 mesos de baixa, fent molts viatges a Bellvitge i vaig pensar a fer servir l’assegurança «obligatoria» que paguem tots els grups de foc i Ajuntament per cobrir un xic les despeses. (sóc autònom).

Vaig anar a l’Ajuntament (15 setembre 2016) a preguntar que s’havia de fer per tindre dret a la indemnització de l’assegurança per aquest accident. A l’Ajuntament em van agafar les dades i evidentment em van dir que ja em dirien alguna cosa… passa mig any i evidentment no diuen res!

Em preocupo del «passotisme» institucional i m’assessoro amb una amiga advocada, Contactem amb els Petits diables (L’Ajuntament els notificà l’accident el 22 de març de 2017) ells però no em van dir res i quan jo i vaig em trobo amb un mur, on se m’acusa d’anar darrere dels calés, em trobo amb una junta desconfiada, mal pensada i que no vol col·laborar en res i evidentment no volen fer servir l’assegurança per pagar res!!!!! (Així els surt més barata). Els hi demanava una carta on expliquessin els fets i em van enviar una carta redactada per la seva companyia de segurs on no em deixaven cap possibilitat de cobrar alguna indemnització! L’Ajuntament passant de tot, i se’m treu de sobre, argumenta que justament en aquesta cercavila la seva assegurança NO cobria res!!!!! Que els responsables són els participants a la cercavila… i ja t’ho faràs!!!!

Conclusió: Em sento més sol i tirat que mai. Desisteixo de cobrar res de res, ja que sense una acta de la Creu Roja o de la policia no puc demostrar res a nivell jurídic (tot i tindre molts testimonis que ho van veure tot). Passo de judicis, ja no hi crec amb la justícia!!!!

Us aconsello que aquesta Festa Major porteu ulleres durant els actes de foc, i si teniu algun accident us dirigiu immediatament a la Creu Roja o policia que us obrin acta dels fets. Si no és així l’Ajuntament no us escoltarà i segons el grup que us provoqui l’accident se us traurà de sobre sense cap mirament. (Us asseguro que si això hagués passat amb el Ball de St. Miquel i els diables, hauríem utilitzat l’assegurança… que per això la tenim!!!)
Vigileu amb els Petits Diables, són petits però poden fer molt mal!!!!!! I tenen una assegurança que no la faran servir per res tot i ser uns dels grups que cremen de manera més perillosa fent filigranes temeràries davant el públic!!!!! (algú ho havia de dir!!!!!). Vigileu els ulls per la Festa Major!!!!!

(Els nens i els pares dels Petits diables NO en tenen la culpa de tot això, que quedi clar… La culpa és d’alguns membres de la Junta que són els que marquen les directrius del grup i fan i desfan segons els seus interessos. Però… tal faràs, tal trobaràs!!!!!)

Res més, ara em diran de tot menys guapo… però escriure aquesta carta és l’únic que puc fer per denunciar uns fets injustos i prevenir-ne de nous.
Salut i Bona Festa Major!!!!!!

Jordi Sanahuja

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*