Inici Hoquei Victòria amb autoritat del Monbus Igualada Hoquei Club

Victòria amb autoritat del Monbus Igualada Hoquei Club

[Img #10692]El MONBUS IHC ha fet aquest dissabte una sèrie completa de “primeres coses”. Primera victòria de la temporada. Primer triomf a Les Comes. I primer zero de la temporada. I primera presentació en societat (amb èxit d’acceptació) de la nova samarreta 2013-2014.

Els arlequinats han fet un partit molt complert, amb una defensa gairebé insuperable, com ja van mostrar a Sant Sadurní. De fet haurien merescut un resultat molt més ampli, ja que han arribat a enviar 6 pilotes al pal. Amb la seguretat de tenir el pròxim porter de la selecció al darrere tot l’equip ha mostrat un nivell molt alt. Amb un Ton estel·lar (1 gol, 1 assistència de gol i 1 pal), amb els gols d’un Vives en estat de gràcia(ha fet 3 ferros). Amb Pla amb tots els galons de general en pista. Amb Met Molas en el paper impagable de veterà imprescindible. Amb Jassel Oller versió 2.0, modernitzada i millorada, del “gegant tranquil. Amb Joanet Muntané patinant l’ADN de les Comes. I amb la gent de baix apretant fort, amb David Carles jugant molt minuts i aprofitant-los tots. El col.lectiu creix guiada per la força de ser abans que res un equip.

UN 1 A 0 ESCADUSSER

El MONBUS IHC ha dominat el partit des del primer moment. Els arlequinats han disposat de dues FD (per blaves a Trilla) i totes dues han anat al ferro (Vives i Pla). Tampoc han sabut aprofitar les dues superioritats gairebé consecutives (l’ex-IHC Lluís Tomàs hi ha ajudat amb molt bones intervencions). El 0 a 0 es mantenia en el marcador i l’IHC seguia enviant pilotes al pal (Vives i Pla s’hi estabellaven per segona vegada).Just superats els primers 10 minut de partit, l’Oriol Vives ha demostrat persistència i en una jugada individual ha pogut trencar el mur visitant. El màxim golejador arlequinat ha conduit bola per darrera la porteria (tot i la defensa enganxada a cos que li feien els llistats). Ha arrossegat defensa apareixent pel pal llarg , fent gir cap a dins i empalant a l’escaire. Havia costat però el MONBUS aconseguia posar-se per davant en el marcador.

I encara podria haver-s’hi posat més si un gol fantasma de Molas sortint de darrera la porteria i aixecant-la a l’escaire (públic i jugadors han protestat que la bola havia entrat). Però l’1 a 0 ha estat inamobible. Ni Carles en un remat llunyà, ni Molas arribant al segon pal a una assistència del Sergi han aconseguit ampliar el marcador. Tampoc el Lleida amb una FD per 10 faltes d’equip a falta de només un segon (el llançament d’Andreu Tomàs ha ressonat al ferro de la porteria de l’Elagi.

MÉS DOMINI. MÉS GOL

L’1 a 0 era un resultat just però alhora ajustat. I això feia patir. Però la segona part ha estat encara més arlequinada que la primera. Al minut 4 Baliu s’ha inventat una jugada impossible per la banda i ha “homenatjat” Càceres amb una assistència dins de l’àrea de les que hauria firmat el mític 88. L’Oriol Vives ha arribat puntual a la cita per fer el 2 a 0. Jassel ha estat a punt d’augmentar la diferència amb un bon movimnet interior, caçant un rebuig del porter i enviant una bola (una altra) al pal.

Veient que el partit se’ls escapava, els llistats han intentat atacar més intensament. Però les poques vegades que han aconseguit superar (amb llançaments llunyants o aparicions des de darrera la porteria) s’han trobat amb un Elagi superb.

El MONBUS IHC ha complert amb l’inevitable tir al pal, el sisè, (Ton al travesser) abans de fer pujar el 3 a 0 definitiu que sentenciava el partit. Obra del mateix capità arlequinat en un gol marca de la casa. Recupera una bola que semblava perduda a la línia de fons, s’escola cap a dins de l’àrea i engalta un cacau imparable. 3 a 0. Primers tres punts a casa. I bones sensacions entre l’afició per un equip que no baixa mai el pistó, que no para de còrrer. I que dimarts haurà de seguir corrent contra el Cerceda, en partit ajornat de la primera volta.

MONBUS IHC 3 (1/2) Elagi, Ton Baliu (1), Met Molas, Vives (2), Pla, equip inicial. Jassel, J.Muntané, D.Carles. P. Vilaseca. A. Ferrer.

LLEIDA 0 (0/0) Ll. Tomàs, Trilla, Necci, A. Tomàs, Rodero, equip inicial. M. Soler, Cañellas, Ballestero.

GOLS: 1-0 O. Vives (m 11.20). SEGONA PART. 2-0 Vives (m 4.36), 3-0 T. Baliu (m 23.54)

INCIDÈNCIES: 300 espectadors a les Comes. Abans del partit s’ha fet un minut de silenci en memòria a Martí Comas el soci número 18 del club, ex-directiu i segon mecànic del primer equip de la història. A la grada hi destacaven dues presències. La de David Busquets (i la seva ampliada família) ex-jugador dels dos equips, retirat el mateix dia que el seu amic David Càceres. I la del president Bausili que just divendres va fer 87 anys i que ho ha celebrat pujant a les Comes a veure l’equip de la seva vida.

Abans del partit sènior els nois del sub-23 han golejat al Lleida per 11 a 2, amb gol de Vilaseca (3), Garreta (3), Carles (2), Querol (2) i Massoni.