Inici Destacats Veïns de Tous representen dissabte el tradicional “Qüento de Nadal”

Veïns de Tous representen dissabte el tradicional “Qüento de Nadal”

COMPARTIR

La proposta de Teatre Nu per aquest dissabte és el que ja va sent una tradició per aquestes Festes: l’obra “Quënto de Nadal” creada per la gent de Sant Marti de Tous i dirigida per Teatre Nu.

És la nit de Nadal. Mentre els grans preparen el dinar, els petits de la família han anat a buscar el tió. Fa fred i neva molt. La mare i l’àvia pateixen, però el pare només fa que repetir que la nit de Nadal no pot passar cap cosa dolenta.

Apel·les Mestres, dibuixant, il·lustrador, poeta, dramaturg, crític, narrador, traductor, músic i floricultor, va escriure ‘Qüento de Nadal’ el 1909. Apel·les fou un artista polifacètic que va estimar la bellesa de les petites coses -era conegut com “l’amic dels infants, de les flors i dels ocells”- i que, malauradament, ha quedat oblidat entre altres autors de l’època. Apel·les Mestres va ser una figura important pel que fa a les arts per als infants, que són els qui porten la màgia en aquestes dates tan especials.

La cita és dissabte a les 20 hores a La Casa del Teatre Nu. Les entrades es poden reservar al telèfon 677519625 o fer la compra directament per internet a la web: https://entradium.com/events/quento-de-nadal-sant-marti-de-tous-la-casa-del-teatre-nu

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*