Inici Destacats Vanesa González obre la cursa electoral a Vilanova del Camí

Vanesa González obre la cursa electoral a Vilanova del Camí

COMPARTIR

El partit polític Vilanova365 celebrarà el proper divendres 25 de maig una assemblea oberta als veïns i veïnes de Vilanova del Camí. Can Papasseit serà l’escenari d’una trobada en la qual es pretén informar als assistents sobre la tasca del partit, ara des de l’oposició, donar veu a la ciutadania del municipi i també obrir-se a tothom que estigui disposat a fer propostes i col·laborar amb la formació liderada per Vanesa González.

L’acte se celebrarà a les 19.30h i comptarà amb diferents intervencions de membres del partit, així com un gran torn de preguntes i suggeriments per part dels assistents. Amb aquesta assemblea, Vilanova 365 pretén donar el tret de sortida al camí cap a les municipals del 2019 “amb les mateixes ganes i la mateixa il·lusió que ho vam fer la primera vegada”, segons ha explicat aquest dimarts Vanesa González.

González reivindica que “mai hem deixat de treballar”, però a un any vista de les eleccions veu interessant “captar propostes que arribin de la ciutadania per confeccionar el full de ruta”. A més de consolidar l’equip que ja va recolzar la candidatura el 2015, González explica que hi haurà noves incorporacions a un “partit molt obert i plural, on les persones que aportin valor seran rebudes amb els braços oberts”.

Objectiu: ampliar la majoria

La cara més visible del partit reconeix que volen guanyar novament les eleccions – el 2015, Vilanova 365 va ser el partit més recolzat, amb 1.290 vots- però admet que “ens haurem d’esmerçar més per ampliar la majoria i aconseguir la governabilitat de Vilanova, sobretot pensant en els interessos del municipi”. Com en les darreres cites electorals municipals, es preveu un gran nombre de candidatures que fragmentaran la composició del consistori i mantindran la complexitat per formar govern.

I és que malgrat ser el partit més votat, Vilanova 365 va haver de fer un pacte de govern amb ERC i CiU per assolir un govern en minoria que va gestionar el municipi fins la moció de censura de principis de 2017. González reivindica que durant l’any i mig que va durar el seu govern “vam complir el 60% del nostre programa electoral” i ha evitat criticar obertament el govern resultant de la moció de censura. Tot i això, reivindica que “ho tornaríem a fer igual” sacrificant la seguretat d’una majoria absoluta “per no claudicar amb segons quines exigències”.

Sobre el nou govern, González assegura que “hi ha moltes coses que no ens agraden” i afegeix que “tenen els seus encerts i els seus aspectes negatius, com tothom que ha estat governant”.

González ha presentat l’assemblea als mitjans de comunicació acompanyada de Pepita Còdol, Toni Maturana, Isabel Egea i Miguel Reina, membres de Vilanova 365.

FER UN COMENTARI

*