Inici Destacats Vallbona instal·la plaques fotovoltaiques a l’escola i la llar d’infants municipal

Vallbona instal·la plaques fotovoltaiques a l’escola i la llar d’infants municipal

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha instal·lat plaques fotovoltaiques a l’Escola Josep Masclans i a la llar d’infants El fangueig, dins del ‘Projecte tècnic per a la millora, eficiència i sostenibilitat energètica dels edificis municipals de Vallbona d’Anoia’. L’objectiu del projecte és impulsar el desenvolupament de les energies renovables, la utilització d’equips elèctrics de baix consum i la substitució de tancaments poc eficients en els edificis municipals.

Així, també s’han substituït els tancaments de les finestres de l’edifici de l’Ajuntament, que permet una reducció aproximada del 45% del consum energètic anual de climatització.

Durant aquest any també s’instal·laran a l’Ajuntament plaques fotovoltaiques, i s’hi substituiran les lluminàries per noves amb tecnologia LED, cosa que suposarà una reducció aproximada del 55% sobre el consum energètic anual.

La coberta de l’Escola Josep Masclans compta ara amb instal·lacions d’energia solar fotovoltaica d’autoconsum amb una potència de 8kW amb corrent altern monofàsic de 230 AC, els barracons compten també amb 8kW amb corrent altern trifàsic 400/230 AC, i la instal·lació de la coberta de la llar d’infants El fangueig té una potència de 2,2kW amb corrent altern monofàsic de 230 AC.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*