Inici Destacats Vallbona d’Anoia, a punt per viure la Setmana de la Gent Gran

Vallbona d’Anoia, a punt per viure la Setmana de la Gent Gran

COMPARTIR

Vallbona d’Anoia celebrarà la setmana a partir del pròxim 18 de setembre i fins el dia 24 la Setmana de la Gent Gran amb una programació plena d’activitats per als veïns i veïnes del municipi. Els actes estan organitzats pel Casal de la Gent Gran de Vallbona d’Anoia amb el suport de l’Ajuntament.

Així, la setmana començarà dilluns 18 amb una conferència a les sis de la tarda sobre “Realitats i mites de la Llei de la dependència” a càrrec de la treballadora social Carme Elvira. Per al dimarts 19 s’ha programat per les sis de la tarda la projecció del western “Misión de audaces” i un berenar per un preu de 2 euros. El dimecres hi haurà una sortida per a visitar la bodega Castell del Remei i un dinar a base de caragols a Mollerssusa per un preu de 34 euros. Dijous serà el torn de la paella, a les dues del migdia al poliesportiu. Els actes del cap de setmana començaran divendres a les sis de la tarda amb un bingo especial i a continuació hi haurà un concert a càrrec de la Rondall Nova Unió.

Dissabte serà el torn del teatre amb l’espectacle “El senyor Perramon” de la companyia Rocaguinarda amb un preu de 5 euros per als socis del casal i de 8 euros per als no socis. Finalment, diumenge es tancarà la setmana de la Gent Gran amb un dinar de germanor i actuació per part de la coral “Ara i Aquí” a la Sala Jaume Calveras. Per a les inscripcions cal adreçar-se al casal, els dimarts i dijous de 18 a 20h, excepte per apuntar-se al dinar de diumenge que cal inscriure’s a l’Ajuntament.

A més, amb motiu de la Setmana de la Gent Gran i durant tot el mes de setembre romandrà obert l’accés al Casal de la Gent Gran pel carrer Major per tal de poder fer ús de l’ascensor de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

*