Inici Destacats La Unió Esportiva Tous presenta els seus equips

La Unió Esportiva Tous presenta els seus equips

COMPARTIR

La tarda del passat diumenge dia 24 de setembre, es va fer la presentació de tots els equips que formen la família de la UNIÓ ESPORTIVA TOUS.  Enguany el Club presenta fins a 9 equips, passant per totes les categories; pre-benjamins, benjamins, 2 equips d’alevins, infantils, cadets, juvenils, 1er equip i per primera vegada en la història del Club un equip femení que competirà per primer cop dins la categoria Amateur de futbol 7.

Es van ajuntar prop de 150 persones entre tots els jugadors del base, el primer equip i tot l’equip tècnic dels diferents equips. No cal dir que és una fita històrica per aquest Club centenari de la comarca de l’Anoia.

La U.E. Tous en aquests moments compta amb un gruix de 265 socis. Futbol de poble en què es volen impregnar els valors de Club petit i  acollidor, a on tothom si senti bé i gaudeixi de l’esport mitjançant la pràctica del futbol. Bon ambient, amb ganes de que la canalla i no tant canalla aprengui d’aquest esport de forma positiva.

Gran festa , doncs, el passat diumenge amb tota la família que forma aquest Club. Aquesta presentació va ser el preludi del partit de futbol entre la U.E Tous i la U.D. Jorba, que va acabar en victòria local per 3-1. Bon final de festa per un dia inoblidable pel Club.

El club obre les portes a tothom qui vulgui formar-ne part. Els interessats poden contactar a través del correu del Club: uetous@gmail.com.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*