Inici Destacats La Unió Empresarial de l’Anoia impulsa la seva comissió d’autònoms

La Unió Empresarial de l’Anoia impulsa la seva comissió d’autònoms

COMPARTIR

Els autònoms són una part molt important del teixit empresarial del nostre territori. Actualment, a Catalunya, el col·lectiu d’autònoms està format per més de 500.000 persones i a la comarca de l’Anoia són prop de 8.000 persones. De fet, són un col·lectiu amb un pes específic important, que crea riquesa i genera ocupació i que, per tant, tenen un paper clau en la dinamització econòmica del territori.

A la Unió Empresarial de l’Anoia representen un 16% dels seus associats. Davant d’aquesta situació i per tal de donar resposta a les demandes dels socis autònoms de la UEA -sense treballadors a càrrec-, s’ha cregut necessari donar un impuls a aquest col·lectiu d’autònoms, impulsant la comissió de professionals autònoms integrada per 5 professionals autònoms. Aquest col·lectiu treballarà per coordinar les actuacions i serveis dirigits als associats de l’entitat. La comissió estarà integrada per les següents persones: Rosana Isasi (Valuem 2020), Myriam Val (Myriam Val Personal Shopper), Roger Bascones (Ómun), Víctor Garcia (Control Financer) i Aïda Torrens (ësc Ètica i Sostenibilitat Corporatives).

Les principals demandes dels autònoms, entre altres, es centren en la necessitat de disposar d’un espai on intercanviar experiències i que permeti oportunitats de negocis, expressar propostes,   fer un front comú per defensar els seus interessos  i crear  projectes conjunts, tot sota el paraigua, suport i protecció de la UEA.

En aquest sentit, la nova comissió s’ha marcat diversos eixos a treballar per tal de donar el màxim suport als autònoms; treballar per fer créixer la comunitat i ser un col·lectiu més fort i representatiu, ja sigui realitzant activitats per a ells per donar-los més visibilitat i crear escenaris que els permeti generar sinergies per col·laborar i créixer.

UEA Autònoms està pensada per defensar els drets dels professionals  autònoms i les autònomes de l’Anoia i facilitar-los els recursos necessaris  perquè puguin  desenvolupar les seves tasques de la manera més senzilla possible i generar escenaris de cooperació i negoci. Per formar part del col·lectiu d’autònoms només cal ser soci de la UEA. El col·lectiu està obert a les persones físiques que realitzin de forma habitual, personal, directa, per compte propi una activitat econòmica o professional a títol lucratiu, donin ocupació o no a treballadors per compte d’altri.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*