Inici Destacats La Unió Empresarial de l’Anoia exposa les necessitats del territori al diputat...

La Unió Empresarial de l’Anoia exposa les necessitats del territori al diputat igualadí Jordi Riba

COMPARTIR

La Unió Empresarial de l’Anoia va celebrar una trobada amb el diputat anoienc al Parlament de Catalunya, Jordi Riba, per transmetre-li les diverses preocupacions principals que té la comarca per avançar com a territori, especialment pel que fa a la situació dels sectors industrial i empresarial, la necessitat de sòl industrial, i les infraestructures necessàries per al territori i perspectives de futur.

La reunió va celebrar-se amb l’objectiu de teixir col·laboracions i cooperació per a la millora del territori anoienc. En primer lloc, la UEA li va posar sobre la taula la preocupació pel fort impacte social, laboral i empresarial que està tenint la pandèmia del coronavirus; principalment, amb unes conseqüències molt devastadores com ho és l’elevada taxa d’atur que arrossega la comarca.

Un altre dels aspectes que va transmetre la UEA al diputat va ser la necessitat d’una aposta decidida per impulsar l’activitat econòmica en aquest territori, fortament penalitzat per les darreres crisis econòmiques. En aquesta línia, el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Domènech, va emfatitzar exposant que l’Anoia necessita l’atracció de noves empreses per afavorir-ne el seu creixement.

I ja per últim, la UEA li va fer entrega del Llibre Blanc d’Infraestructures i Mobilitat de l’Anoia per tal de fer-li arribar una de les preocupacions latents que té l’empresariat com ho són el sòl industrial i la millora de les infraestructures del territori. A la trobada van assistir el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Domènech; Xavier Badia, vicepresident de la UEA i delegat de la Cambra de Comerç de Barcelona (delegació de l’Anoia); Jordi Bernadet, membre del Consell Assessor UEA i responsable de la comissió de treball d’inversió de la UEA; Xavier Bustos, vicepresident de la UEA i membre de la comissió d’inversió i Paula Arias, gerent i secretària general de la UEA.

FER UN COMENTARI

*