Inici Destacats Els Tres Tombs d’Igualada seran ‘simbòlics i molt reduïts’

Els Tres Tombs d’Igualada seran ‘simbòlics i molt reduïts’

COMPARTIR

El passat novembre i en format virtual es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada per als socis i sòcies de l’entitat. A banda de tractar diferents punts es va presentar i donar per aprovada la nova Junta Directiva que continua estant liderada per Montserrat Argelich i Solé i que té cinc noves incorporacions.

El principal objecte de l’assemblea va ser plantejar com seran els Tres Tombs del proper mes de gener, que “es realitzaran, però d’una forma diferent a la de sempre”, segons han avançat des de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, que els defineix com “simbòlics i molt reduïts” sense participació forana.

El gremi està planificant les festes en els diversos escenaris possibles i subjectes a canvis en funció de l’evolució de la pandèmia. La prioritat de l’entitat és “mantenir la qualitat de la festa, no la quantitat, i que en tots els actes que pes puguin fer es mantingui l’essència, per damunt de tot”.

Independentment de com acabi sent la celebració dels Tres Tombs, es mantenen el Concurs de Dibuix a les escoles d’Igualada i el Concurs de Fotografia organitzat amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*