Inici Destacats Tres organitzacions de l’Anoia participen en un programa de Responsabilitat Social Empresarial

Tres organitzacions de l’Anoia participen en un programa de Responsabilitat Social Empresarial

COMPARTIR

La Unió Empresarial de l’Anoia, Intarex i Mg Comunicació, juntament amb 12 empreses més de tot el territori, han participat al programa RSE.Pime de Bones pràctiques de Responsabilitat Social promogut per Respon.cat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.

RSE.Pime és un programa que posa en relleu el teixit empresarial de les petites i mitjanes empreses i té com a objectiu millorar la gestió de la responsabilitat social d’aquestes a través de la creació d’una fitxa de bones pràctiques i un pla d’acció personalitzat orientat a crear valor compartit. La metodologia de treball es basa en una autoavaluació, anàlisi de la sostenibilitat i reflexió sobre l’impacte social de la seva activitat principal, buscant solucions beneficioses per a les persones, el medi ambient i la comunitat.

Les tres organitzacions de l’Anoia, vinculades a activitats ben diferents, a través de 10 sessions grupals i dues consultories personals, han pogut reflexionar sobre què significa sostenibilitat per als seus negocis i dissenyar un pla d’acció i bones pràctiques en línia amb els propòsits de competitivitat de l’empresa.

Intarex és una empresa que ofereix solucions verticals per a empreses tèxtils, adoberes, òptiques i químiques totalment integrades a l’ERP SAP Business One. Les bones pràctiques engloben la unió dels valors ja existents de l’empresa amb els compromisos desenvolupats durant el programa. Això fa que es pugui descriure Intarex com una empresa que entén la gestió com un procés de millora constant on s’hi van incorporant criteris de responsabilitat social, com són el compromís amb la responsabilitat social, la qualitat del servei amb l’objectiu d’ajudar a la prosperitat de les empreses, els millors productes i la millor atenció, compromís econòmic i amb l’equip de treball, la comunitat i el medi ambient.

La Unió Empresarial de l’Anoia és una associació empresarial sense ànim de lucre que agrupa gremis i empreses de diferents sectors econòmics de l’Anoia. Gràcies al programa, ha pogut descriure’s a si mateixa com una entitat que està realitzant un nou salt qualitatiu apostant per una competitivitat sostenible de l’economia del territori, impulsant iniciatives  alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Mg Comunicació és un estudi de disseny multidisciplinari que crea identitats comercials, packaging, llocs web i campanyes publicitàries. L’aposta per l’RSC els ha de permetre sistematitzar unes polítiques i valors que ja tenen, per tal d’incorporar-los de manera més evident als seus serveis.

Les empreses participants en l’RSE.Pime 2021-2022 són les següents: Asemon Consultors Laborals, Assenur, BioPharma Synergie, Biovert, Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Girona, El Equipo Creativo, Fundació Ared, Grafix Gestió Informàtica, Intarex, Intracon Marketing Solutions, Lékué, Mg Comunicació, Organic Cotton Colours, Tandem Company i Unió Empresarial de l’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*