Inici Societat Una trentena de busos surten des de l’Anoia cap a l’11-S de...

Una trentena de busos surten des de l’Anoia cap a l’11-S de Barcelona

COMPARTIR

Una trentena d’autobusos assistiran des de la comarca de l’Anoia aquest dimarts a la concentració «Fem la República Catalana» que l’Assemblea Nacional Catalana organitza per aquesta Diada omplint bona part de l’Avinguda Diagonal de Barcelona.

D’aquests vehicles, la meitat sortiran des d’Igualada, on es van exhaurir les places dels 15 autobusos impulsats des de l’ANC local, 2 més dels previstos inicialment. En total, unes 1.500 persones, sense comptar aquelles que es desplaçaran pels seus propis mitjans. Per a l’ocasió, la línia Llobregat-Anoia de FGC mantindrà els horaris d’un dia feiner, amb trens cada 30 minuts entre Igualada i Barcelona.

Molts dels assistents s’ubicaran al tram 24, el que inicialment s’havia assignat per a les persones procedents de la comarca de l’Anoia. Es tracta, a més, d’un dels trams centrals de la concentració donat que es troba a la cruïlla entre l’Avinguda Diagonal i el Passeig de Gràcia. Els Moixiganguers d’Igualada se sumen a la festa i actuaran en aquest mateix tram 24.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*