Inici Destacats La Tranconca torna a ser un èxit de participació

La Tranconca torna a ser un èxit de participació

COMPARTIR

Un total de 732 persones s’inscrivien per a prendre part diumenge 26 de febrer dels 7 recorreguts que oferia la Transconca, la caminada i pedalada solidàries amb les malalties minoritàries que promouen l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt i l’associació MPS-Lisosomals amb el suport de la Diputació de Barcelona i de tots els ajuntaments de la Conca d’Òdena. D’aquesta manera s’aconseguia superar la xifra de participació que es va registrar l’any passat en la que va ser la primera edició de l’esdeveniment que travessa els diferents municipis de la conca. Des de l’organització es destaca especialment l’esforç i el treball dut a terme per les persones voluntàries que han fet possible l’esdeveniment i pels sponsors. A més, s’agraeix la participació de totes les persones que s’han afegit a la Transconca fent possible que hagi estat novament un èxit.

Els recorreguts

A més del traçat complet que sortia d’Igualada i acabava a la Pobla de Claramunt, s’oferien diferents itineraris i un recorregut adaptat. Cada traçat ha estat batejat amb el nom d’una malaltia minoritària diferent aprofitant la proximitat del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, el 28 de febrer.

Entre les novetats respecte a l’any anterior, en aquesta ocasió la prova s’obria també a la participació de mascotes, com ara gossos, i comptava amb la presència del showman Pep Callau per a amenitzar l’activitat. A més, amb motiu de la celebració del seu vintè aniversari, l’associació MPS-Lisosomals va repartir xocolatines entre les persones participants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*