Inici Cultura Els traginers lliuren els premis del concurs fotogràfic dels Tres Tombs

Els traginers lliuren els premis del concurs fotogràfic dels Tres Tombs

COMPARTIR

L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, el passat dissabte 22 d’abril, va celebrar la 37ena edició del Concurs de fotografia “Típics Tres Tombs 2017”, organitzat amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada. A banda d’inaugurar l’exposició, formada per una setantena d’obres de participants locals i d’altres poblacions de Catalunya, es va realitzar també l’entrega de premis: el primer premi, cedit per l’entitat organitzadora, correspongué al vilafranquí Josep Catasús Vallès; el segon premiat fou Josep Escofet Sala provinent també de Vilafranca del Penedès (premi gentilesa de Camins i Associats S.A – Corredoria d’Assegurances); el tercer va ser per l’igualadí Jordi Vives Sabaté (premi cedit per Taller Electromecànic Pujol); el quart premiat fou Manel Caballé Miquel (premi gentilesa de Gerard Jardins), el qual a més, també va rebre el premi especial del concurs (premi cedit per Peixos J.Dueñas) ; i finalment el cinquè premi fou per a Andreu Miquel Bisbal, de la Pobla de Claramunt (premi atorgat per Instal·lacions Litre y Amper S.L). Un cop acabat el lliurament de premis, els assistents van poder gaudir d’un petit refrigeri.

Des del Gremi de Traginers volem agrair a totes les empreses, comerços, concursants i assistents la seva participació, així com a l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada la seva dedicació i suport.

Fins el 6 de maig i a la Sala Ramon Godó, de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (plaça de la Creu, 18, baixos), tothom que ho desitgi podrà visitar l’exposició divendres i dissabte de 7 a 9 del vespre, i diumenge de 12 a 2 del migdia i de 7 a 9 del vespre.
Posteriorment, una selecció de les obres participants restaran exposades a l’espai habilitat per a aquesta finalitat, al Mercat Municipal de la Masuca.

FER UN COMENTARI

*