Inici Festes Els Traginers d’Igualada lliuren els premis del concurs de dibuix sobre els...

Els Traginers d’Igualada lliuren els premis del concurs de dibuix sobre els Tres Tombs

COMPARTIR

El passat dissabte 30 de març, als baixos de la Biblioteca Central d’Igualada es va celebrar el lliurament de premis del 14è concurs de dibuix infantil per a les escoles d’Igualada sota el lema “Surt a veure els Tres Tombs”, que l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada organitza.

Els premiats, acompanyats d’amics i familiars, van recollir una còpia del seu dibuix escollit i el seu obsequi, gentilesa d’“Alfil.be. Office Products”, que un cop més va patrocinar l’acte. Seguidament es va convidar a tots els assistents a un petit refrigeri, el qual va servir per finalitzar l’acte i compartir uns moments amb petits i grans.

A més de les obres premiades, l’exposició mostra més d’un centenar de dibuixos tots ells relacionats amb la festa dels Tres Tombs provinents de 14 escoles igualadines que han participat en el concurs realitzats per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.

Fins el 13 d’abril, tothom qui ho desitgi podrà visitar l’exposició dins de l’horari de la biblioteca.

Des de l’Antic Gremi de Traginers, volen agrair un cop més a la Biblioteca el seu servei i l’espai cedit per a l’exposició dels dibuixos, així com també al patrocinador i a totes les escoles i als nens i nenes que un cop més han fet possible el concurs.

FER UN COMENTARI

*