Inici Destacats Els traginers d’Igualada celebren els darrers actes de les seves festes gremials

Els traginers d’Igualada celebren els darrers actes de les seves festes gremials

COMPARTIR

El ball de socis celebrat el passat dissabte 26 de gener al Teatre Municipal l’Ateneu posa punt i final a les festes organitzades per l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada.

Durant la mitja part, banderers, pubilla i dames d’honor van dedicar unes paraules als assistents i amb l’ajuda d’algunes mans innocents es va dur a terme el tradicional sorteig de quatre tortells enguany gentilesa de les pastisseries Pla, Closa, Bon Tast i Fidel Serra. Els associats afortunats van ser, respectivament: Josefina Magriñà i Baltasar, amb el número 269; Martí Llenas i March, amb el número 131; amb el número 14, Carme Minguet i Carrero; i Alba Montes i Tomàs, amb el número 231. Seguidament es va repetir el sorteig d’un porc (o l’equivalent en carn per valor de 300 euros), ja que el número que va sortir escollit en el seu moment, no s’havia venut. El número premiat va ser el 0513. L’entrega del premi es farà en vals de compra a bescanviar a la cansaladeria-xarcuteria Tudela. En cas que no surti premiat de nou passats 30 dies, s’entregarà el premi a causes benèfiques.

D’altra banda comunicar que les butlletes de la loteria de la Grossa venudes per l’entitat van resultar premiades amb 1€ cadascuna; es podran passar a cobrar els dies 5 i 19 de febrer i 5 de març de 8 del vespre a les 10 de la nit, al local del carrer de la Torre, 74.

Per acabar, informar que diumenge passat tres carruatges particulars en representació del Gremi es van desplaçar a Esparreguera per participar en els Tres Tombs; i que el proper dissabte 2 de febrer es celebraran els Tres Tombs a la Llacuna.

FER UN COMENTARI

*