Inici Destacats Tous celebra la seva Festa Major d’Estiu

Tous celebra la seva Festa Major d’Estiu

COMPARTIR

Un any més, des de l’Ajuntament s’ha organitzat la petita de les festes majors de Tous. Els dies 2, 3 i 4 de setembre, el poble s’omplirà de diferents actes variats i populars pensades per a tots els públics, amb motiu de la Festa Major d’Estiu.

El divendres, encetaran la nova edició de la FME 2022, el torneig de Futbol-7, organitzat per la UE Tous, i el mític sopar popular, amb amanida, brasa, aigua, vi, gasosa i gelat, de la mà del Xiri. Els dos actes es faran a la zona esportiva del poble, reformada i plenament renovada recentment, i estaran oberts a tothom.

Dissabte, Tous es despertarà amb una matinal de jocs infantils amb una gimcana adreçada a infants d’entre 3 i 6 anys pel centre del poble, de la mà de l’Associació de Veïns del Serral. També es representarà l’obra de teatre i dansa “Blink Màgic” a la Casa del Teatre Nu i se celebrarà el ‘Tous Got Talent’ per a infants de 6 a 14 anys amb un sorteig d’un DRON. Al migdia els Amics de Tous inauguren l’exposició “20 anys d’Amics”. Al vespre vitast de vins de Mas Vicenç, tapes delicioses i bona música de la mà de Mar Expósito, a càrrec de la Comissió de l’Agermanament. I a la nit, una nova edició del cicle Tous Sons d’Estiu amb un doble concert a càrrec del grup de percussió “Maracumbé” i de músiques urbanes amb diferents artistes locals i diferents estils.

El diumenge sortirà de la plaça de Fàtima una passejada botànica a càrrec de Mercè Cartanyà i a mig matí se celebrarà el campionat de ping-pong obert a tothom. Al migdia  es farà la Trobada fillolenca i a la tarda el trofeu de FME de futbol amb el derbi entre la UE Tous i els veïns i amics de la UE Jorba. Finalment, la fi de festa i de la temporada de la piscina.

Tots els actes de la Festa Major d’Estiu 2022 de Tous estan organitzats per l’Ajuntament la comissió 50tous i l’Associació de Veïns del Serral, en col·laboració amb colles i entitats del municipi. El consistori recorda el seu compromís amb la cultura i la festa segura.

Per a algunes activitats, cal inscripció o reserva prèvia, com en el cas dels campionats esportius, el sopar popular o la trobada fillolenca. Podeu obtenir més informació i consultar el programa sencer a www.tous.cat.

ACTES DE LA FESTA MAJOR D’ESTIU DE TOUS 2022

DIVENDRES 2

17:30 al Camp de Futbol Campionat de Futbol 7 de tarda-vespre

21:30 a la Pista Poliesportiva Sopar popular de FME

DISSABTE 3

10:00 a la Plaça 1 d’octubre Gimcana Petita

11:00 a la Casa del Teatre Nu Blink Màgic

11:00 a la Plaça 1 d’octubre Tous Got Talent

12:00 a la Sala Camil Riba 20 anys d’Amics de Tous

19:30 a la Plaça 1 d’octubre Vitast de Tous, amb tapes casolanes i música en directe

22:00 a l’Espai Llegendes Cicle Tous Sons d’estiu “Maracumbé” i “Músiques Urbanes”

DIUMENGE 4

9:30 a la Plaça de Fàtima Passejada botànica

10:30 a la Plaça 1 d’octubre Campionat de ping-pong

11:00 i 12:30  a la Casa del Teatre Nu Blink Màgic

14:00 a Fillol Trobada fillolenca

17:00 al Camp de Futbol Trofeu de FME, amb el derbi entre UE Tous – UE Jorba

19:00 Piscina municipal Festa de cloenda

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*