Inici Cartes dels lectors Tots els polítics són iguals

Tots els polítics són iguals

COMPARTIR

Sempre vols pensar que no; que hi ha una petita possibilitat de que les coses i les persones canviïn, però no. Al final tots van pel mateix.: La Pela!

A Vilanova del Camí i amb el nou canvi de govern, no us penseu. La cosa està igual que abans o pitjor.

A principis d’any vaig organitzar una recollida de signatures entre els veïns del CENTRE HISTÒRIC de Vilanova del Camí per demanar que s’habilitessin aparcaments a l’entrada del nostre municipi. Vam recollir més de 400, i les vam entrar per registre a l’ajuntament.

De l’anterior govern no vaig obtenir resposta, i d’aquest “nou”, tampoc. És més, preguntant per les meves signatures, ningú no en sap res (no sé què n’heu fet de les signatures). Bé crec que teniu, a més, una paperera molt grossa!

Fa molts anys que em sento perseguit a casa meva i al meu propi poble. A pesar que l’ajuntament (sigui del color que sigui) ens vulgui destruir. No ens respecta i tampoc no l’importa la nostra opinió, ni si posa impediments a uns comerciants que només volem guanyar-nos la vida tranquil·lament. No volem tracte de favor, però tampoc pals a les rodes!

Ara diuen que finalment SI, volen enderrocar el mur de casa meva (a l’entrada de Vilanova) per obrir un carrer allà. Després de tants anys, i de l’expropiació forçosa que ens vàreu fer. Creieu que és necessari una altra carrer de sortida al poble? No creieu que hi ha coses més importants a fer amb els diners de tots els vilanovins? … Les parets les podeu tirar, les podeu substituir; Ens podeu fer pagar tres vegades pel mateix carrer, però el que els nostres avis van fer amb gran esforç i molts sentiments per fer un poble, això ara us importa un rave, perquè mai heu demanat la nostra opinió i tampoc us interessa.

Si fóssiu demòcrates, preguntaríeu al poble què és prioritari per a fer amb els nostres diners. Quedaríeu parats de què volem. Estem en aquest barri ja fa 6 generacions (des de 1701) i mai havia vist gent plorant d’impotència perquè trepitgeu els nostres somnis, destruïu la nostra infantesa i la que havíem preparat per als nostres fills.

Heu destruït el barri. Heu canviat la nostra manera de fer, el patrimoni cultural, i feu despreci i substituïu el que els nostres avantpassats havien deixat, per formigó i pilotes.

Ens podeu destruir la plaça Major, treure l’aparcament, ens podeu encerclar amb tanques, ens podeu tirar les cases, ens podeu trepitjar, ens podeu cosir a impostos… Però som de Vilanova del Camí i no podreu doblegar-nos. No ens ajupirem mai, ja que vosaltres quan tingueu la butxaca plena marxareu i ja no us recordareu del mal que heu i esteu fent. Nosaltres estem preparant una generació amb més força i més cultura comunitària, creieu-me.

Que Déu us guardi i els bancs us beneeixin.

Lluís Piqué

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Sr. Lluis Pique sols tens una cosa a fer (pataleja) ja que aquesta gent (politics) es com picar amb ferro fred els hi donem el vot pensant que són els nostres representants (mentida) no dic que no hi hagi algun polític honrat pro mols només miren les sebes butxacas i aquests són els més caraduras i l’honrat t’he que callar perquè s’empra esta en minoria això pasa amb tots els estaments polítics, sols podem esperar que el nostre jovent acabi amb tota aquestas (ranas) i pomes podrides que tenim en aquesta diguem-ne democràcia. De moment (patalejar) ànim Lluís

  2. El darrer ple va ser un espectacle lamentable. Voler fer un carrer inútil que el que fa és perjudicar els veïns afectats és una decisió que el nou govern s’hauria d’estalviar, i diuen que rectificar es de savis. Però el numeret de l’anterior alcaldessa no té nom, jo la tenia per una persona coherent i resulta que ara el seu únic objectiu a la vida és provocar a la Trucharte perquè l’acabi fent fora i fer show a costa de les de la neteja. Patètic.

FER UN COMENTARI

*