Inici Cultura La Tossa de Montbui inaugura dissabte la reforma de la torre del...

La Tossa de Montbui inaugura dissabte la reforma de la torre del castell

COMPARTIR

Dins de la Festa Major de Montbui d’enguany, s’ha programat l’acte inaugural de les obres de restauració de la Torre del Castell de la Tossa de Montbui, tant a la part de la planta inferior com obres de reforç de la part superior així com l’accès a la part superior i la incorporació d’una passarel·la, per facilitar les vistes panoràmiques. Es farà el proper dissabte 10 de juliol amb el següent programa d’actes:

18:30h. Sortida de la caminada cap a la Tossa des de l’esplanada de l’aparcament del Club d’Esports les Moreres.
20h. Espectacle Inaugural de la Torre del Castell a càrrec de “Lo Sacaire del Llobregat”, i vol d’aus rapinyaires amb el grup de falconeria “Ojos de la Montaña”.
21h. Parlament de les autoritats convidades.
21:30h. Concert musical a càrrec del productor, músic i compositor Roigé.

Hi haurà servei de begudes i aus rapinyaires exposades en una haima. Hi haurà accés restringit a la zona d’aparcament de la Tossa. Per aquest motiu es posarà a disposició un servei de bus de 55 places amb els següents horaris:
Dos viatges d’arribada a La Tossa, amb sortida des de la Plaça de la Sort: 18:45 h i 19:30 h
Dos viatges de tornada des de la Tossa: 23:00 h i 23:30 h

El programa d’actes s’ha desenvolupat seguint el protocol COVID-19 publicat pel PROCICAT amb data 25 de juny del 2021. Qualsevol modificació en aquestes mesures pot afectar el desenvolupament dels actes.

Aquest acte és promogut per l’Ajuntament de Montbui, dins dels actes de la festa major 2021, i també comptarà amb el suport de la Fundació La Tossa en la part organitzativa de l’acte.

Per a més informació sobre els actes podeu contactar amb la Fundació al tel./whatsapp  621 272 716.

FER UN COMENTARI

*