Inici Destacats La Tossa celebra diumenge el tradicional Aplec del Roser

La Tossa celebra diumenge el tradicional Aplec del Roser

COMPARTIR

Com ja és tradicional, el tercer diumenge de maig, enguany dia 20, tindrà lloc el tradicional Aplec del Roser a La Tossa de Montbui, que celebra l’inici de la primavera amb les roses com a protagonistes.

Com ja és habitual a les darreres edicions, a dos quarts de nou del matí tindrà lloc una caminada popular a peu fins a La Tossa, des dels diferents nuclis de Montbui. A dos quarts de 10 del matí s’organitzarà la tradicional “Aregandada popular”, amb el suport de l’AAVV La Margarida.

Continuaran les activitats amb una “Ballada de sardanes” que començarà a un quart d’onze del matí. A partir de les 11 tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Poetical”, a càrrec d’Alba Cunillera.

Seguidament hi haurà un sorteig de diferents regals i a tres quarts de 12 es farà el repic de campanes previ a l’ofici solemne que tindrà lloc a les 12 del migdia, i que comptarà amb la participació de la Coral Capella de Música de La Tossa.

En finalitzar la missa, es farà el tradicional repartiment de roses i aigua de roses amb les almorratxes.

A partir de la una de la tarda s’organitzarà un ball dels gegants de La Tossa amb els timbalers i grallers de Montbui. S’obsequiarà els assistents amb el punt de llibre número 1 de la col·lecció “La Tossa”.

Servei d’autobusos cada 30 minuts

Per l’aplec del diumenge, s’ha previst que a partir de 3/4 de 9 del matí i fins al migdia, hi hagi un autobús llançadora cada mitja hora. El bus sortirà de davant de Maxi/Dia – Pg Espanya, al Nucli Urbà i de la plaça de la Sort, al Nucli Antic. L’accés amb cotxe particular estarà exclusivament permès pels cotxes amb viatgers que tinguin problemes de mobilitat, persones discapacitades o famílies amb nens molt petits.

Aquesta festa està organitzada per la Fundació La Tossa, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montbui, el Consorci La Tossa i la Diputació de Barcelona.

Celebració de la vetlla de Pentecosta

Aquest dissabte dia 19 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, les parròquies d’ Igualada i Montbui,  fan una pregària a l’església de la Tossa, en motiu de la vigília de la  Pasqua de Pentecosta, que s’escau el proper diumenge.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*