Inici Destacats La Tossa acull diumenge l’Aplec del Roser

La Tossa acull diumenge l’Aplec del Roser

COMPARTIR

Aquest diumenge es durà a terme sota organització de la Fundació La Tossa una nova edició de l’”Aplec del Roser”.

Les activitats es duran a terme en un format adaptat que permet complir amb les mesures de seguretat dels moments actuals.

El programa d’activitats començarà a les 11 del matí, amb la inauguració de l’exposició de pintura i dibuixos “Al cim de la Tossa” de l’artista Francesc Fonboté.

A dos quarts de 12 del matí començarà un ofici solemne a l’exterior – es farà a l’esplanada del Castell, i estarà acompanyat per la Coral Capella de Música de la Tossa.

A dos quarts d’una començarà un petit concert amb el Grup de grallers “Els Pelforts”, i per finalitzar la matinal es farà el repartiment de roses i del punt de llibre d’aquest any.

Cal remarcar que durant tot el matí es podran visitar l’església romànica, la recentment remodelada Torre de Defensa i la Sala d’Exposicions ubicada a la mateixa Oficina d’Informació Turística.

Donat que l’aparcament al cim de La Tossa és limitat, des de l’organització es demana la col·laboració i comprensió de tothom en aquest aspecte, compartint cotxes o fent un tram a peu sempre que sigui possible.

Horaris de visita a La Tossa de Montbui

Des de la Fundació La Tossa recorden que l’horari d’obertura dels espais d’aquest patrimoni arquitectònic i natural de l’Anoia, és de 10.30 a 13.30 tots els diumenges al matí.

L’atenció al públic durant aquest horari és portat a terme pels diferents membres de la Fundació de La Tossa, que juntament amb l’Ajuntament de Montbui, formen el Consorci de La Tossa.

Per visites concertades fora d’aquest horari, cal posar-se en contacte amb la Fundació, al telèfon 621 272 716 o correu-e fundacio@latossa.cat

FER UN COMENTARI

*