Inici Societat La Torre de Claramunt impulsa un projecte per controlar les colònies de...

La Torre de Claramunt impulsa un projecte per controlar les colònies de gats del municipi

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Torre de Claramunt ha engegat un projecte per tenir un control de les colònies de gats del municipi i evitar-ne el creixement desmesurat. Així, es volen evitar els inconvenients generats per la presència de gats abandonats, perduts o ensalvatgits en diferents zones del municipi.

La primera fase d’aquest projecte ja s’està duent a terme en conveni amb el centre veterinari de Capellades i consisteix en capturar els gats, fer-los una revisió i iniciar el procés d’esterilització. Aquest procediment s’anirà aplicant als gats de totes les colònies del municipi a mesura que es vagin detectant i identificant. Una vegada recuperats, se’ls tornarà a deixar al mateix lloc on se’ls va trobar.

La segona fase començarà els propers mesos amb la creació de diverses zones al municipi, àrees especialment dissenyades per ser futures colònies de gats. L’Ajuntament s’encarregarà de garantir l’aliment necessari i voluntaris del municipi els l’aniran subministrant a mesura que sigui necessari. Perquè aquest procés sigui un èxit, quedarà totalment prohibit que la resta de veïns no autoritzats donin de menjar a aquests animals fora de les zones habilitades.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*