Inici Destacats La Torre de Claramunt estrena local jove

La Torre de Claramunt estrena local jove

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Torre de Claramunt va inaugurar el local de la gent jove, situat al centre social Sant Joan Baptista, el dia de Sant Joan dins dels actes de la Festa Major del municipi. El local, que ja s’està utilitzant, té el mateix horari que el centre social Sant Joan Baptista, cada dia de dilluns a divendres de 15 a 20.30h

Part del pressupost es va destinar a condicionar la sala, que estava buida, amb la instal·lació de dos equips d’aire condicionats, la reforma dels lavabos, la col·locació d’una porta que separa la sala del passadís i la instal·lació de material insonoritzant. La sala compta amb una consola de videojocs PlayStation 4, una televisió, taules i cadires, jocs, dos sofàs, una taula de ping-pong, una màquina recreativa de videojocs i un futbolí.

La creació d’aquest espai va ser un dels dos projectes guanyadors dels pressupostos participatius de 2022, juntament amb la segona fase de remodelació del Parc del Mil·lenni / Pati de l’Escola la Torre. La proposta «Local para la joventut» va ser la més votada pels veïns de la Torre de Claramunt i s’ha tirat endavant amb part dels 35.000 euros destinats als pressupostos participatius, dins dels pressupostos municipals. Aquest és el tercer any en què l’Ajuntament de la Torre de Claramunt impulsa els pressupostos participatius al municipi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*