Inici Destacats Tornen les nits a la fresca als jardins de Can Muscons, a...

Tornen les nits a la fresca als jardins de Can Muscons, a Vilanova del Camí

COMPARTIR

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha programat un nou cicle de Divendres a la fresca als jardins de Can Muscons. Es tracta de quatre sessions que s’encetaran el pròxim divendres 28 de juny i que prometen entretenir el públic amb diferents propostes musicals i d’humor.

La regidora Carlota Silva ha tornat a apostar per aquesta fórmula, perquè diu que tant la música com l’humor, és el que funciona a Vilanova del Camí.

Els divendres a la fresca s’encetaran el 28 de juny amb una festa remember a càrrec de Dj Javi Mancebo. Carlota Silva ha convidat a tothom a vestir-se de blanc per gaudir d’aquesta festa que ja fa tres anys que programen amb molt d’èxit de participació. Javi Mancebo tornarà a portar a Can Muscons els èxits de sempre amb temes més actuals per fer ballar tothom.

La proposta per al primer divendres del mes de juliol, és un monòleg amb Ismael Galán, un còmic professional amb gran experiència dins del Circuit Nacional de Comèdia. Ha gravat per a la Paramount Comedy i comparteix escenari en teatres amb els millors còmics del panorama nacional.

El 12 de juliol, els Divendres a la Fresca, faran una pausa per compartir amb la Gent del Camp del Rei la seva festa, però el dia 19, Can Muscons tornarà a oferir una proposta divertida i entretinguda, un bingo musical. Una nova modalitat de bingo, en el que no es canten números sinó temes musicals. A mesura que van sonant, s’han de marcar al cartó i completar la línia o el bingo.

És una proposta molt divertida perquè les cançons no sonen senceres sinó el temps suficient perquè es puguin reconèixer i, amb la complicitat dels organitzadors, animen a cantar-les i ballar-les.

El darrer divendres a la fresca, el 26 de juliol, portarà una altra proposta d’humor fresc i intel·ligent de Jona Oph, el operario del humor. Aquest humorista ja ha estat a Vilanova del Camí en altres ocasions i sempre ha aconseguit un ple.

Tots els espectacles començaran a les 22:00 h, però la instal·lació s’obrirà a les 20:30 h perquè aquell qui vulgui pugui fer un entrepà o prendre alguna cosa. El servei de bar anirà a càrrec de La Xispa. I dels sopars s’encarregarà La Petita Dolceta que s’instal·larà a Can Muscons amb la seva food truck.

La regidora Carlota Silva ha aprofitat el seu pas per Ràdio Nova per convidar tothom a gaudir dels divendres a la fresca en un entorn idíl·lic.

Els Divendres a la Fresca, tenen entrada lliure i gratuïta i, compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*