Inici Societat Torna el ‘GPS Anoia Jove’ per promocionar hàbits saludables entre els joves...

Torna el ‘GPS Anoia Jove’ per promocionar hàbits saludables entre els joves de la comarca

COMPARTIR

El servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia ha posat en marxa, també aquest 2022, el programa GPS —Grup de Promoció de la Salut— adreçat als Ajuntaments, amb l’objectiu de promocionar hàbits saludables entre el col·lectiu jove.

El passat 7 de maig ja es va iniciar la primera actuació del servei GPS Anoia Jove a Castellolí i, la temporada d’estiu, va arrencar aquest 1 de juliol a La Pobla de Claramunt. A l’estand del servei, s’hi pot trobar ampli material informatiu sobre qüestions com ara el consum responsable de substàncies, la prevenció de riscos en les relacions sexuals i la prevenció de riscos associats amb el consum i la conducció segura. També s’hi reparteixen preservatius, kits del plaer, alcoholímetres d’un sol ús i es realitzen proves d’alcoholèmia digitals per als i les joves que han de conduir.

El programa ja fa més de 10 anys que volta per les festes d’estiu de la comarca, treballant per la prevenció i reducció de riscos, tot i que els dos últims anys va ser necessari adaptar-lo a causa de la pandèmia.

L’autocaravana GPS Anoia Jove visitarà el 8 de juliol Santa Margarida de Montbui, el 15 de juliol Carme, el 22 de juliol Masquefa, el 30 de juliol Òdena i Piera, el 6 d’agost La Llacuna, el 12 d’agost Els Hostalets de Pierola, el 13 d’agost El Bruc i, el 2 i 3 de setembre, Vilanova del Camí. Farà, doncs, un total de 12 intervencions donant cobertura a les respectives festes majors i altres esdeveniments populars.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*