Inici Destacats Toni Bou renova fins al 2027 amb el Repsol Honda Team

Toni Bou renova fins al 2027 amb el Repsol Honda Team

COMPARTIR

El pilot pierenc 34 vegades Campió del Món estén quatre anys més la seva relació amb l’equip, de manera que aconseguiran un total de 21 anys junts.

L’any 2007 va començar la relació entre Toni Bou i Honda, disset anys que han donat molts èxits tant per a la marca japonesa com per al pilot, que ha esdevingut el més premiat de la història del món del trial. L’extensió del contracte es prolonga fins a l’any 2027, amb què arribaran dues dècades d’una aliança que ha entrat als llibres d’història de l’especialitat.

Durant aquests disset anys al Repsol Honda Team, Bou ha aconseguit un palmarès impressionant amb 17 títols a la disciplina sota sostre i 17 a l’aire lliure. Amb un total de 221 victòries i 291 podis entre els dos campionats mundials, Toni Bou i el Repsol Honda Team estan motivats per continuar incrementant aquestes increïbles xifres les properes temporades.

Toni Bou s’ha mostrat «súper agraït a l’equip per confiar en mi quatre anys més. Sempre he dit que vull acabar la meva carrera esportiva amb el Repsol Honda i aquest és l’objectiu. Content de seguir fins al 2027 amb què considero la meva família, amb l’equip amb el que he aconseguit tots els meus títols, tinc ganes de continuar en la mateixa línia, donar sempre el 100% a cada competició i lluitar per aconseguir el màxim en el que em queda de carrera esportiva, he aconseguit més del que podria haver somiat i anem a més».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*