Inici Destacats Toni Bou conquereix el seu 30è títol mundial de trial

Toni Bou conquereix el seu 30è títol mundial de trial

COMPARTIR

El pilot pierenc ha fet créixer la seva llegenda encara més aquest cap de setmana a Barcelelona, on ha aconseguit una nova corona mundial. És el seu 15è títol X-Trial consecutiu i el 30è de la seva carrera.

Davant de la seva afició, més de 6100 espectadors que han omplert l’olímpic Palau Sant Jordi, el pilot del Repsol Honda Team s’ha imposat als seus rivals de manera clara i ha aconseguit una nova fita: 15 títols a X-Trial i 30 a l’olímpic total de la carrera esportiva. Amb un total de 69 victòries a X-Trial, 10 segones posicions i 3 tercers llocs, Toni Bou ha ratificat avui, una vegada més, el seu paper de llegenda del món del motor.

Bou, amb la seva Montesa Cota 4RT, ha donat el màxim de si a la semifinal per classificar-se per a una final ja com a nou Campió del Món. A la final, la dificultat de les zones no ha estat impediment perquè demostrés novament que és el millor pilot de trial del món.

Són quinze anys consecutius dominant el panorama mundial del Trial. Ningú li ha pogut fer ombra durant tot aquest temps on acumula 194 victòries, 69 d’elles, a la competició indoor.

Bou explica que «ha estat una altra gran nit al Palau Sant Jordi. Estic molt content, agraït amb tothom que m’ha ajudat. Hem treballat molt dur, hem fet les coses molt bé i això és l’única manera d’aconseguir-ho. Fa molt de temps que hem superat el nostre sostre, estem vivint un somni i haver arribat als 30 títols consecutius és una cosa molt gran».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*