Inici Destacats Toni Bou aconsegueix la seva victòria número 200

Toni Bou aconsegueix la seva victòria número 200

COMPARTIR

Toni Bou aconsegueix la victòria 200 de la seva carrera esportiva al TrialGP d’Andorra. Després de pujar al segon esglaó del podi dissabte, el pilot pierenc de l’equip Repsol Honda ha aconseguit imposar-se aquest diumenge a la resta de competidors.

Amb unes zones complexes i marcades per la manca d’unió, Bou es va mantenir lluitant per la primera posició fins als últims instants, tot i això, diversos errors acumulats a la primera volta els ho van impedir. Aquest diumenge, que se celebrava la quarta cita del Mundial a l’aire lliure, sí que ha aconseguit dominar des del principi, ampliant així el seu lideratge a la general.

Després de quatre cites del TrialGP disputades, Toni Bou és líder del Mundial amb 74 punts. La següent trobada és a Neunkirchen (Alemanya), que acull una altra doble prova els dies 9 i 10 de juliol.

Bou reconeix que “estic molt content per com ha anat el dia. Ahir va ser un dia dur però avui també i hem pogut aconseguir una victòria molt important de cara al campionat. A més, aconseguir aquí a Andorra la meva victòria Mundial número 200, entre ‘indoor’ i ‘ outdoor’, em fa encara més il·lusió. Hem de ser realistes, aconseguir una primera i una segona posició en un cap de setmana de Campionat del Món és positiu, com també ho va ser a l’Hospitalet de l’Infant. Crec que els meus números són molt bons, estem molt mal acostumats, i quan aconsegueixo una segona plaça sembla un desastre, però no ho és… Sempre dic que és important estar de peus a terra, perquè arribar aquí empatat amb el primer i sortir d’Andorra amb 11 punts d’avantatge sobre el segon és molt positiu. M’hauria agradat guanyar ahir, però sent realistes, vaig cometre diversos errors, igual que avui també els hem comès, encara que els hem sabut solucionar i estic content amb el cap de setmana”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*