Inici Destacats Toni Bou aconsegueix a Àustria la seva 50a victòria indoor

Toni Bou aconsegueix a Àustria la seva 50a victòria indoor

COMPARTIR

L’Arena Nova de la ciutata austríaca de Wiener Neustadt, ha estat aquest dissabte a la nit l’escenari de la segona victòria de Toni Bou en la segona cita del Campionat del Món FIM de X-Trial. Va ser a més el triomf número 50 del pilot pierenc de l’equip Repsol Honda en l’especialitat sota sostre.

 Bou va liderar la màniga classificatòria, obtenint la menor puntuació dels vuit pilots participants, i en la final es va imposar als seus tres rivals marcant la diferència a la primera zona, sent l’únic a superar-la. El pilot de l’equip Repsol Honda va rematar el triomf en el penúltim obstacle, en ser novament l’únic a acabar la zona, i finalitzant la prova amb més de deu punts d’avantatge sobre el segon classificat. Amb aquest triomf, Bou es reafirma al capdavant del Mundial amb 40 punts, 10 més que el segon classificat.

La tercera cursa del campionat es celebrarà d’aquí a dues setmanes, el dissabte 25 de març a Marsella, França.

En acabar la prova, Bou ha dit que «ha anat molt bé. Sabíem que no podíem cometre errors i hem estat molt concentrats durant tota la prova. Fins i tot crec que podia haver-ho fet millor, ja que he comès algun error en la final. Podia haver sentenciat a la zona 2, però per altra banda, he tret la 3 amb un pas tècnic complicat en què hem pogut marcar diferències. Estic molt content amb aquesta victòria, que ens acosta més a l’objectiu del campionat. el proper cap de setmana vam començar el campionat d’Espanya i després ens esperen dos finals … seran dues curses on novament no ens podrem relaxar, però estic satisfet per la feina que desenvolupem «.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*