Inici Destacats Tercera posició en la general per al Furio Jol Vilanova del Camí...

Tercera posició en la general per al Furio Jol Vilanova del Camí a l’Open Nacional Kids & Youths WBC Muay Thai

COMPARTIR

Bons resultats els que ha aconseguit l’Escola Furio Jol Vilanova del Camí que va participar en l’Open Nacional Kids&Youths WBC Muay Thai, el passat dissabte, 2 de desembre, a Canovelles. El campionat va donar cita a participants de clubs de Catalunya, Galícia, Canàries, Madrid i València.

Des de l’escola de Muay Thai Furio Jol de Vilanova del Camí van viatjar 22 esportistes, en categoria d’exhibició de cinc a nou anys. Sense resultat van participar Enzo Lozano, Nil Larios, Jorge Ferrer, Hugo Romero, Arian Olmedo, Julen Agudelo i Pedro Armijo.

En categoria Open es van aconseguir bons resultats.

David Mora i Dunia Farhan després de tres i dos combats es van proclamar campions de les seves categories i van aconseguir l’or.

Alejandro Cortés, Adrián Chica i Patrick Muñoz van fer-se amb la medalla de plata, i Izan Lozano, Aarón de Rios, Edurne Olmedo i Eric López, amb el bronze.

També van participar Louay el Amrani, Yeray Matela, Izan Zarallo, Laia Rivera, Eric García i Eric Castro que tot i fer bons combats, no es van ficar en posicions de pòdium.

En la classificació general, l’escola Furio Jol Vilanova del Camí va quedar en tercera posició.

L’equip, a més, va comptar amb quatre àrbitres, Eric Roca, Radu, Bilal i Antonio Chica, i els coachs David Gomis, Maxi Caballero, Dani Díaz i Jonathan González.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*