Inici Futbol Tercera derrota consecutiva del S.A. Masats Capellades

Tercera derrota consecutiva del S.A. Masats Capellades

Sènior:
VILADECAVALLS “A” 4 – S.A MASATS CAPELLADES 3

Els capelladins es compliquen la vida i no aconsegueixen sumar uns importantíssims tres punts a la pista del Viladecavalls.
El partit es presentava complicat, ja que els anoiencs tenen una plaga de lesionats i en els primers minuts, es lesionava el Cristian, fet que provocava que s’hagués de jugar tota la resta de partit amb un sol canvi.
Tot i això els visitants van aconseguir donar la cara i lluitar fins al darrer minut. Només la mala sort i un cúmul d’errades individuals van allunyar al S.A MASATS CAPELLADES de la victòria.
Ara venen 3 setmanes de descans que ajudaran a recuperar físicament i psicològicament a aquests jugadors.

Infantil:

BAR BIARRITZ CAPELLADES “A” 6 – OLIMPIC LA FLORESTA 4

Els capelladins gràcies a aquesta victòria ascendeixen fins a la segona posició del campionat.

Cadet “b”:

BAR YUYU CAPELLADES «B» 3 – L’ESQUITX F.S ASSC. ESPOR. “A” 3

Empat amb gust de victòria ja que l’empat local va arribar quan restaven pocs segons per finalitzar el partit. Amb aquest resultat, els capelladins es reafirmen a la primera posició de la 3ra. divisió cadet.

Cadet “a”:

BAR YUYU CAPELLADES “A” 0 – 2  LES CORTS UBAE. A.E. «B»

Partit molt intens el viscut al municipal de Capellades, on cada equip sortia amb les idees clares envers el seu joc. Un Capellades molt sòlid en defensa va saber parar els atacs de l’equip contrari i generar ocasions que finalment no va acabar materialitzant. El cansament produït per la poca variabilitat de canvis va fer que el Capellades no pogués evitar encaixar dos gols que els hi donaven el partit a les Corts.
Tot i la derrota, els locals van oferir una bona imatge que dona ànims per seguir lluitant.
Van Jugar: Adrià Alcoba, Oriol Cañadas, Marc Juan, Nil Sabater, Emilio Varo, Quim Riba, Victor Lòpez.

Juvenil “b”:
F.S ENOMATIZ CASTELLDEFELS 2 – BAR NOU CA L’ÀNGELA CAPELLADES “B” 5

Primera victòria dels joves capelladins en un any 2015 que havia començat de la pitjor manera possible.
En un partit amb llums i ombres, el BAR NOU CA L’ÀNGELA CAPELLADES va aconseguir el més important, els tres punts.
En un inici demolidor els visitants van mostrar el joc que tenen a les seves botes i en 9 minuts es col·locaven amb un espectacular 0-4; resultat amb el qual es va arribar al descans.
En aquest moment els jugadors de Capellades es van relaxar i tot i no perillar el resultat en cap moment, van acabar el partit amb un mal regust de boca.
Van jugar: Izan Blanco, Marc Vela, Pau Soteras (2), Oriol Guinart (1), Oriol Perez. I també Sergi Soler, Roger Castells (1), David Lozano (1), Joel Honrrubia i Marcel Colet.

Juvenil “a”

Esparreguera CFS “A» 2 – 0 CFS Capellades Juvenils Transports Bernadet
Una primera part amb un joc de l’equip de Capellades amb poca pressió, arribant poc a la porteria de l’equip local amb poc encert, acabant 1 – 0.
L’equip visitant iniciava la 2ª part amb més pressió, més joc i creant més oportunitats però sense gols. L’equip local malgrat que la pressió generada pel Capellades, va aconseguir el 2on gol del partit i els tres punts es quedaren a Esparreguera.

Tot i haver millorat a la 2ª part, no n’hi va haver prou per emporta-nos els 3 punts.