Inici Teatre Teatre Nu porta «Raspall», de Pere Calders, a Vilanova del Camí

Teatre Nu porta «Raspall», de Pere Calders, a Vilanova del Camí

COMPARTIR

[Img #3460]Després d’estrenar-se al GREC i de girar per una vintena de municipis catalans, la companyia Teatre Nu presentarà a Vilanova del Camí, Raspall, l’adaptació teatral del conte de Pere Calders.
 
Can Papasseit acollirà el proper diumenge 6 de gener, a les set de la tarda, aquest conte que ens explica les vivències d’un nen que intenta superar la pèrdua del seu inseparable amic, el seu gos Turc.

A través de la interpretació de dos actors i de la manipulació d’objectes, Teatre Nu escenifica una història en què la realitat i la fantasia es troben per fer jugar als infants i per fer dubtar als adults. Raspall és un conte per a infants de Pere Calders, un conte en el qual l’autor ens aboca a un món fantàstic que té com a punt de partida una absoluta quotidianitat, situacions properes, personatges ben normals que es troben de sobte immersos en fets que no tenen una explicació racional.

En aquest espectacle Teatre Nu construeix, mitjançant de les paraules de Calders, una escenificació que ens mostra un món infantil que posa en qüestió la realitat lògica dels adults. A Raspall, el món dels infants, meravellós, obert i reticent a la lògica, s’enfronta a la racionalitat dels adults i s’hi acaba imposant.

El servei de Cultura ofereix 50 invitacions per veure l’espectacle de franc

Les entrades es podran adquirir una hora abans de l’espectacle i costen quatre euros.
Des del servei de Cultura però ofereixen invitacions per als cinquanta primers nens o nenes que les demanin. Cal venir a buscar-les a les dependències de Cultura, a la tercera planta de l’Edifici d’Entitats,  avui dijous o demà divendres, de nou del matí a dues del migdia. Es donarà una invitació per família fins que s’acabin les existències.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*