Inici Destacats El teatre familiar de Km 0 torna a l’Aurora per Nadal

El teatre familiar de Km 0 torna a l’Aurora per Nadal

COMPARTIR

Com ja és habitual, el Teatre de l’Aurora acaba el 2023 i dona la benvinguda al 2024 amb el Cicle KM.0, una cita anual que permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics de les companyies d’Igualada i la comarca. En aquesta ocasió es podrà veure l’espectacle Rrrrr, història d’una eruga de La companyia del príncep Totilau, un evocador espectacle visual sobre la metamorfosi d’una papallona, el divendres 29 i el dissabte 30 de desembre a les 17 h i a les 18.30 h i La història de Babar de Pep Farrés i Guillem Martí, un clàssic de la literatura infantil que connectarà amb petits i grans, el dissabte 6 de gener a les 17 h i a les 18.30 h i diumenge 7 de gener a les 12 h i a les 18 h.

Rrrrr, història d’una eruga de La companyia del príncep Totilau

D’on surten les papallones? D’un ou petitó. I ja tenen ales de colors? No, primer són una eruga, un cuquet menut, allargat i amb potes. I l’eruga menja i menja i es construeix una caseta de seda. I al cap d’un temps, hi fa un foradet, i quan en surt, ja he crescut i s’ha convertit en una papallona… Ho voleu veure?

Rrrrr, Història d’una eruga és un espectacle de teatre gestual i dansa, amb videoprojeccions, que representa la metamorfosi d’una papallona i convida els infants a pujar a l’escenari, disfressar-se d’insectes i ballar!

Amb una trajectòria de gairebé setze anys, La companyia del príncep Totilau ha produït espectacles a partir de les obres de William Shakespeare, Carles Riba, els germans Grimm, Igor Stravinski, Claude Debussy i Frederic Mompou, entre altres. Les seves produccions de teatre i dansa combinen diferents llenguatges com els titelles, el teatre gestual, la poesia i la música en directe, i s’han pogut veure en els principals teatres festivals i fires de Catalunya, d’Espanya i també de l’estranger.

Espectacle recomanat per a infants d’entre 0 i 5 anys.

La història de Babar de Pep Farrés i Guillem Martí

Diuen que un estiu el compositor Francis Poulenc estava tocant el piano a casa seva. Mentre tocava s’hi va apropar la seva neboda, portava el llibre La història de Babar de Jean de Brunhoff i li va dir: “Toca’m aquest conte”, i Poulenc ho va fer.

L’igualadí Pep Farrés, de la companyia Farrés Brothers, torna a l’Aurora acompanyat del pianista Guillem Martí per presentar el clàssic de la literatura infantil i juvenil La història de Babar. Una història musicada sobre l’esperit de superació, la lluita contra les adversitats i la felicitat. Ho faran amb un format proper: una rotllana de cinquanta espectadors i el piano i l’escena al mig.

Espectacle recomanat per a infants a partir de 5 anys.

El Cicle KM.0, espectacles familiars fets aquí

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la vuitena edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan. Per això, podreu veure dos espectacles i participar en dos tallers que seran un punt de trobada entre artistes i espectadors.

Amb la col·laboració de 2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona) Farrés brothers i cia (Igualada) JAM (Copons) Ka Teatre (Sant Martí de Tous) La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous) Teatre Nu (Sant Martí de Tous) Tot Circ (Copons)

Horari i venda d’entrades

Les representacions de Rrrrr, història d’una eruga tindran lloc el divendres 29 i el dissabte 30 de desembre a les 17 h i a les 18.30 h i les funcions de La història de Babar el dissabte 6 de gener a les 17 h i a les 18.30 h i diumenge 7 de gener a les 12 h i a les 18 h. Les entrades tenen un cost de 10 € i 8 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*