Inici Societat Talls a la línia de Ferrocarrils entre Igualada i Masquefa

Talls a la línia de Ferrocarrils entre Igualada i Masquefa

COMPARTIR

Amb motiu de les obres de millora de la infraestructura a l’estació de Piera, els caps de setmana del 19 i 20 i del 26 i 27 de novembre s’interromprà el servei d’un tram de la línia R6 Igualada de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). El tram afectat és el comprès entre les estacions de Masquefa i Igualada de la línia Llobregat-Anoia.

Els treballs que es duran a terme consistiran en la millora de les plataformes de les vies 1 i 2 i el canvi de tres agulles d’aquestes vies; se solucionaran els punts en què es fa més difícil el drenatge d’aigües de pluja, es milloraran dos talussos i la catenària i es renovarà la platja de vies de tota l’estació. Amb aquestes obres
es garantirà la millor circulació dels trens i la reducció de sorolls en el seu pas pel municipi de Piera.

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobús substitutori que farà parada a totes les estacions intermitges. El servei de trens entre les estacions de Pl. Espanya i Masquefa funcionarà amb normalitat i mantindrà els horaris habituals del cap de setmana. De la mateixa manera, la resta de línies del Metro del Baix Llobregat no es veuran afectades per aquests treballs de millora.

FER UN COMENTARI

*