Inici Societat Taller gratuït a Igualada dirigit a pares per reflexionar sobre la paternitat...

Taller gratuït a Igualada dirigit a pares per reflexionar sobre la paternitat i la corresponsabilitat

COMPARTIR

Des del Servei d’Infància i d’Igualtat de gènere de l’Ajuntament d’Igualada amb el suport del Programa Temps per cures (del qual depèn també el Servei de cangur municipal), s’ha organitzat una actuació dirigida a pares (homes) per fomentar la sensibilització en la coresponsabilitat en les cures i la reflexió sobre la paternitat.

S’han preparat cinc tallers totalment gratuïts que comptaran amb l’acompanyament de Vicente Tatay, psicòleg i psicoterapeuta de l’entitat Entre Homes. En el primer podran participar pares i mares i els quatre restants s’adrecen única i exclusivament a pares (homes).

Els objectius que es treballaran durant aquest cicle de tallers seran: la paternitat, el rol i paper del pare en la criança i en la família, qüestionar la divisió sexual que fa recaure encara, principalment, les tasques domèstiques a les dones, repensar les masculinitats apreses en les nostres societats, parlar sobre l’àmbit de la parella quan apareixen els fills/es i sobre com construir llars corresponsables.

Per participar en aquests tallers caldrà inscripció prèvia a través de l’enllaç. El cicle de xerrades s’iniciarà el proper divendres 19 d’abril, que serà la sessió mixta i el grup de pares (homes) es trobarà els divendres 26 d’abril, 10 i 24 maig i 7 juny.

Totes les sessions es realitzaran de 17.30 a 19.30 h a l’aula de música de l’Escola Ramon Castelltort.

El Servei Cangur estarà a disposició d’aquelles persones que el necessitin, sempre amb reserva prèvia a través de la plataforma del servei https://serveicangur.igualada.cat/. El servei Cangur per a nadons (P0 a P2) es troba a la Casa del Parc del Xipreret i el servei de P3 a 4t de primària és itinerant en diferents centres públics. Els divendres es troba a la biblioteca de l’Escola Ramon Castelltort.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*