Inici Destacats Sumem per l’Anoia Sud presentarà el seu projecte acompanyats de la presidenta...

Sumem per l’Anoia Sud presentarà el seu projecte acompanyats de la presidenta del Congrés, Meritxell Batet

COMPARTIR

Piera acollirà aquest dissabte 21 de gener, a les 18h, un acte públic de les candidatures del PSC a l’Anoia Sud amb la presidenta del Congrés dels Diputats Meritxell Batet i els candidats socialistes als municipis de l’Anoia Sud: Carme González de Sumem per Piera, Dani Gutiérrez de Sumem per Masquefa i Dani Vendrell de Sumem pels Hostalets.

L’acte és obert a tothom i es farà a la Sala Polivalent del Foment de Piera. Els candidats abordaran els reptes i necessitats del conjunt de l’Anoia Sud, com ara la millora de la seguretat, les comunicacions, educació i serveis per la ciutadania. Durant l’acte s’explicarà com Sumem per l’Anoia Sud vol donar resposta, amb una mirada territorial, a aquests reptes de l’Anoia Sud.

Els municipis que conformen l’Anoia Sud engloben més de 40.000 habitants, és per tant un territori amb una identitat pròpia i unes necessitats compartides i concretes. Sumem per l’Anoia Sud vol transformar la realitat “des d’una visió progressista, inclusiva i sostenible. Sumem per l’ Anoia Sud vol ser un punt de trobada, una manera més solidària i progresista d’entendre el territori, amb una nova dinàmica d’entendre les relacions municipals i una mirada supramunicipal més ambiciosa”.

La Presidenta del Congrés, Meritxell Batet, farà costat a les candidatures “tot posant en valor com l’acció del PSC i del govern d’Espanya afavoreixen la ciutadania de territoris com l’Anoia Sud”, segons un comunicat del PSC.

FER UN COMENTARI

*