Inici Societat Subhasta de les fotografies de l’exposició ‘La Revolta Catalana’ de Jordi Borràs

Subhasta de les fotografies de l’exposició ‘La Revolta Catalana’ de Jordi Borràs

COMPARTIR

Durant el passat FineArt Igualada 2019, el Casal Popular d’Igualada, el Foment, va acollir l’exposició ‘La Revolta Catalana’ del fotoperiodista Jordi Borràs. Un cop acabada l’exposició, una de les més concorregudes del festival, i a petició expressa del fotògraf, es realitzarà una subhasta de les fotografies aquest proper diumenge 9 de juny a les 19h de la tarda al mateix Casal Popular.

Tots els diners recaptats aniran destinats a la Caixa de Solidaritat amb les persones represaliades polítiques. La subhasta és organitzada per FineArt Igualada, el Casal Popular d’Igualada, el Foment i Òmnium Anoia.

Exposició ‘La Revolta Catalana’

L’exposició és un petit instant de la història de Catalunya resumit en imatges. ‘La Revolta Catalana’ és, senzillament, això: posar el focus en la tardor del 2017, amb el referèndum de l’1 d’octubre.
La mostra explica, a través de la fotografia, els fets que han assenyalat un punt d’inflexió per a la història del nostre país: el referèndum, la declaració d’independència, les grans manifestacions, l’espanyolisme i l’extrema dreta als carrers de Catalunya, la repressió, la presó i l’exili….

Tota la mostra són fotografies d’un passat molt recent que sense cap mena de dubte han marcat i marcaran l’esdevenir d’un país que es mou a gran velocitat cap a un rumb incert, però amb una indubtable voluntat de ruptura.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*