Inici Cartes dels lectors Solució a les escombraries i rates al carrer Bisbe Perelló d’Igualada

Solució a les escombraries i rates al carrer Bisbe Perelló d’Igualada

COMPARTIR

El passat dia 30, i complint l’Ajuntament la seva paraula donada als veïns, es va dur a terme la reunió amb els veïns, el representant de l’associació de veïns del barri de Montserrat, el representant de Ciutadans i en representació de l’Ajuntament els regidors, senyora Carme Riera i senyor Miquel Vives.

L’Ajuntament va comunicar les consultes realitzades amb l’empresa Aldi i les solucions que es podien donar per evitar les escombraries i les rates.

La primera solució es faria en un termini de quinze dies, i són millorar la neteja i en la cambra on es dipositen les escombraries amb més seguretat en els accessos i de visibilitat interior.

Al mateix temps es treballaria en el trasllat dels contenidors d’escombraries a la part davantera de supermercat, aquesta solució té un termini de realització previst de dos mesos per la complexitat de l’obra, construcció de la cambra i els seus accessos per als contenidors i el camió d’escombraries.

Els veïns afectats van decidir que no era necessari que faci’n les obres de millores en la primera solució oferta, si es realitzava la segona i esperar aquests dos mesos perquè se’ls solucionés definitivament el problema i així va quedar acordat per tots els reunits.

Associació veïns Barri de Montserrat d’Igualada

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*