Inici Destacats Sílvia Latorre serà la candidata del PSC a l’alcaldia de Montbui

Sílvia Latorre serà la candidata del PSC a l’alcaldia de Montbui

COMPARTIR

L’actual regidora del grup municipal del PSC de Santa Margarida de Montbui, Sílvia Latorre, serà la candidata socialista a l’alcaldia per les eleccions municipals del 28 de maig. Latorre té 51 anys, és mare de tres fills i àvia de 3 néts i els darrers dos mandats ha estat regidora, tant al govern com a l’oposició, pel PSC.

L’agrupació local socialista l’ha escollit com a candidata per recuperar l’alcaldia del municipi perquè és una “persona que coneix Montbui i la seva gent, que sempre està a peu de carrer i que té una llarga trajectòria d’implicació i col·laboració amb moltes entitats del municipi”.

Sílvia Latorre explica que “he conegut la transformació de Montbui que han fet els diferents governs del PSC i sé que som l’únic partit capaç de tornar a transformar el municipi i dotar-lo de més serveis i equipaments, en especials aquells que vulguin dir atendre les persones amb més necessitats. Durant el darrer mandat, Montbui ha perdut brillantor i vitalitat. Cal mirar endavant i tornar a ser referents a la comarca en transformació urbana i social i per això faig el pas i accepto ser candidata a l’alcaldia tot agraint als companys i companyes la seva confiança”.

La candidata del PSC remarca que “és el moment de recuperar l’alcaldia i poder tornar a treballar pel municipi que estimem i, sobretot, pel seu present i futur. El PSC de Montbui som un gran equip de persones honestes i preparades que formem part d’una nova etapa i que estimem Montbui per sobre de tot”.

FER UN COMENTARI

*