Inici Destacats Una setantena de participants a la primera trobada d’emprenedors de Piera

Una setantena de participants a la primera trobada d’emprenedors de Piera

COMPARTIR

La primera trobada de pierencs emprenedors es va celebrar el passat 7 de maig i va reunir al Teatre Foment a més d’una setantena de persones. L’esdeveniment va estar organitzat de forma conjunta per tres joves de la vila i la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament. L’encarregat de conduir la trobada va ser el comunicador Isaac Posadas, que ha estat un dels impulsors del projecte juntament amb l’Albert Solà i la Martina Romero.

Durant més de tres hores i mitja, es va donar veu a diferents actors públics i privats tant de Piera com d’altres municipis de la comarca de l’Anoia. Els assistents van gaudir d’un total de sis ponències i d’una taula rodona amb emprenedors locals. Així mateix, amb la voluntat de dinamitzar el teixit comercial i associatiu de la vila i crear sinergies entre els veïns i veïnes amb projectes d’àmbit local, es van exposar una quinzena de projectes de diferents àmbits: esportiu, agrorural, ecològic i d’hostaleria, entre d’altres.

Els organitzadors han valorat de forma molt positiva la trobada, sobretot per la quantitat de projectes exposats que han reivindicat i posat en valor l’entorn natural pierenc apostant per un model de negoci sostenible i integrador. També han destacat la presència d’una quinzena de joves menors de 20 anys que han pogut dir la seva sobre els projectes que neixen al poble.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*